معرفی انواع پسته در ایران

پسته اکبری شور

در زیر به برخی از انواع  پسته در ایران اشاره می‌کنیم:

1. پسته فندقی (احمد آقاپور):

این نوع پسته دارای پوست نرم و ضخامت مناسب است. مغز آن رنگی، روشن و خوشمزه است. این نوع پسته از استان کرمانشاه تا شهرستان رفسنجان رایج است.

2. پسته اکبری:

 اکبری معروف به مغز براق و بزرگ و پوست نرم و ضخیم است. اغلب در استان خراسان کشت می‌شود و جزو پرفروش‌ترین پسته در بازارهای داخلی و خارجی است.

3. پسته کله قوچی:

این نوع پسته دارای مغزی بزرگ و روشن با پوستی ضخیم و قهوه‌ای رنگ است. اصلی‌ترین منطقه کشت آن استان خراسان است.

4. پسته اوحدی:

این نوع پسته دارای مغزی بزرگ و خوشمزه با پوست نرم و نسبتاً نازک است. اغلب در استان خوزستان کشت می‌شود.

5. پسته احمد آقایی:

این نوع پسته دارای مغزی براق و زرد رنگ با پوستی نرم و ضخیم است. کشت این نوع پسته به ویژه در استان کرمانشاه رواج دارد.

6. پسته بادامی:

مغز پسته بادامی براق و رنگی با پوستی نرم و نازک است. این پسته در استان های یزد و کرمان کشت می‌شود و مورد توجهی در بازارهای داخلی و خارجی قرار دارد.

7. پسته هندی:

مغز پسته هندی بزرگ و پوستی ضخیم و سخت دارد. کشت آن به خصوص در استان خراسان رایج است.

8.پسته رنگارنگ: 

این نوع پسته دارای مغزی براق و متنوع رنگ با پوست نرم و ضخیم است. کشت آن در استان های فارس و کرمانشاه انجام می‌شود.

پسته، یکی از محصولات کشاورزی اصلی ایران است. ایران به عنوان یکی از بزرگترین تولیدکنندگان و صادرکنندگان  در جهان شناخته می‌شود. این محصول در ایران به صورت گسترده‌ای کشت می‌شود و در نوع و اندازه‌های مختلف متنوع است.

مهمترین فاکتورهایی که تاثیرگذار بر کیفیت و ارزش پسته دارند شامل شرایط آب و هوایی، خاک، روش‌های کاشت و نگهداری و همچنین روش‌های برداشت و پردازش پسته می‌باشند.

فروشگاه کلوت انتخابی مناسب برای بهترین کیفیت و قیمت پسته

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *